Tjänster

Tjänster
april 12, 2019 tryggaval

Tjänster från Tryggaval

Vi hjälper dig som företagare att förhandla fram de bästa villkoren till rätt pris. En av fördelarna med att anlita oss är att vi varje år förhandlar dina försäkringar så du kan tänka på annat.

Psst! Våra tjänster är helt kostnadsfria och dina premier blir inte dyrare för att du anlitar oss.

Företagsförsäkring

Företagsförsäkringar kan vara en ren djungel och blir lätt oprioriterat trots att det är viktigt. Vi hjälper ditt företag att ta fram rätt villkor till rätt pris, stora som små.

Läs mer

Fastighetsförsäkring

Fastigheter blir allt svårare att försäkra idag och kan variera väldigt mycket från bolag till bolag. För att vara säker på att du ligger rätt i pris och villkor så kontakta oss.

Läs mer

Fordonsförsäkring

Vi tar fram fordonsförsäkringar åt alla branscher, några exempel transportföretag, taxibolag, entreprenadsföretag, åkeri osv. Fordonsförsäkringar är något man kan spara in en del på om man har ork och tid att kolla runt en gång om året. Låt oss sköta jobbet!

Läs mer

BRF-försäkring

Bostadsrättsföreningar är väldigt duktiga på att låta försäkringen ligga i ett par år, oftast så premieras man inte längre av att vara kund i ett och samma bolag en längre tid. Det som oftast sker är att försäkringen indexeras och småhöjs varje år.  Kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer

Garantiförsäkring

Ett allt mer förekommande krav från beställare idag är att du som entreprenör ska teckna en fullgörande- och garantitidsförsäkring. Det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig, fyll i vår blankett så löser vi det åt dig!

Läs mer

Låt oss jämföra dina försäkringar redan idag!

Kontakta Tryggaval